• Tervetuloa!


    Moni ihminen kärsii selän, niskan, hartiaseudun ja muista tuki- ja liikuntaelimistä johtuvista ongelmista. Ongelmat vaikuttavat negatiivisesti vartalon liikkuvuuteen ja toimintakykyyn. Joskus hetken lepo auttaa. Usein kuitenkin tarvitaan ammattiapua ja koulutetun fysioterapeutin tekemä tutkimus ja siihen perustuva hoito/neuvonta, jotta pääsisi ongelmistaan eroon.

    Tule meille tutkittavaksi tai soita jos et ole varma onko fysioterapeuttinen hoito juuri oikea hoitomuoto sinulle. Uusitut tilamme ovat isommat ja lisääntyneen henkilökunnan avulla voimme nyt tarjota sinulle nopeammin lievitystä ongelmiisi kuin aikaisemmin.

  • Hoidot


    Olemme RK Fysiossa erikoistuneita tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Tarjoamme erilaisia fysioterapeuttisia hoitomuotoja jotka aina perustuvat perusteelliseen tutkimukseen. Teemme myös kotikäyntejä asiakkaille jotka eivät voi tulla vastaanotollemme eri syistä. Olemme erikoistuneita ortopediseen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen, työfysioterapiaan ja ergonomisten potilassiirtojen koulutuksiin ja neuvontaan. Lisäksi tarjoamme klassista hierontaa yksityisille asiakkaille sekä yrityksille.